Stress en burnout


Stress & Burn-out Coach


Stress aanpakken


Stress wordt steeds vaker gezien als een typisch kenmerk van onze hectische maatschappij. Toch hoef je niet zomaar te aanvaarden dat stress jouw leven overneemt! Ongezonde stress belemmert onze prestaties en relaties... Er niets aan doen, er niet over praten en geen hulp zoeken, zorgt dat je in een neerwaartse spiraal komt zonder uitweg...


Als stress- en burnoutcoach kan ik je helpen de nodige stappen te zetten om deze negativiteit te doorbreken en terug controle te krijgen over je stressbalans.


Er zijn veel oorzaken die jou chronische stress kunnen bezorgen: werksituatie, relatie(breuk), ruzies, kinderen, trauma’s uit het verleden, …  
Je kan leren opnieuw controle te krijgen over je stresslevel, zodat het vóór je gaat werken en niet tegen jou. Want stress is eigenlijk een gezonde reactie van ons lichaam om ons in een staat van paraatheid te brengen.


Dus blijf die negatieve gevolgen van stress niet aanvaarden! Ik kan je helpen om hier te leren mee omgaan, zodat je sterk en veerkrachtig kan omgaan met de drukte in jouw leven.Begeleiding bij burn-out


Op lange termijn is ongezonde stress erg risicovol voor onze lichamelijke gezondheid. Na een lange periode van stress, in combinatie met het zakken van je energieniveau, kan je lichaam je op een extreme manier laten weten dat het genoeg is geweest! Een burn-out legt je letterlijk plat…


Als erkend stress- en burnoutcoach begeleid ik jou doorheen de verschillende fasen om een burn-out te overwinnen. Ik ondersteun je in de eerste moeilijke, emotionele fase waar we vooral aandacht besteden aan rusten en aanvaarden. Zodra je lichaam het toelaat, zetten we stapjes om je energie terug op te bouwen.

Sommige mensen die een burn-out hebben gehad, zien dit als een geschenk, omdat ze hun leven nu zinvoller en mooier vinden dan voor de burn-out. Het is mijn missie om dit samen met jou te bereiken! Met coachingstechnieken (indoor in mijn praktijk of outdoor in de natuur) en indien nodig ook technieken uit de psychotherapie (patronen doorbreken, psychodrama, ..),  kom je tot meer zelfbewustzijn.

Ik ondersteun je bij het zetten van de nodige stappen naar een levenspad dat je energie en vreugde kan geven, omdat er aandacht is voor jouw behoeften en je toelaat in je kracht te staan.

Je mag vertrouwen op mijn profesionaliteit als erkend Stress en Burnoutcoach


(aangesloten bij beroepsvereniging VESB)


Werkwijze?


In een eerste gesprek luister ik met veel begrip en zonder oordeel naar jouw verhaal. Tijdens dit gesprek krijg je de kans al je vragen te stellen. Ik geef jou een zo duidelijk mogelijk beeld van wat je van deze begeleiding mag verwachten. Samen stellen we doelen voorop waar we tijdens volgende sessies willen aan werken.

Vind je het ook zo moeilijk om die eerste stap te zetten, om nu te bellen of mailen? Bijna iedereen worstelt met dit gevoel, toch moet je eerst deze stap zetten... Bedenk even hoe zwaar je het nu hebt en welk advies je zou geven aan een vriend of vriendin... Ook jij verdient de zorg die je hen zou toewensen!


Aarzel dus niet, neem gewoon even vrijblijvend contact op via mail, telefoon of het onderstaand contactformulier, zodat we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.


Maud Lesage


~ master in de pedagogische wetenschappen, Ugent
~ erkend stress- en burnout coach
~ erkend loopbaancoach (loopbaancheques VDAB)
~ gecertificeerd wandelcoach, Instituut voor Duurzaam Werken

~ integratieve psychotherapie (A.I.H.P.)

specialisatie: loopbaan- en levensvragen, stress en burnout, wandelcoaching, trauma
contact:   maud@driesprong.be   0468/ 35 05 36


Neem Vrijblijvend Contact

Stuur een mailtje of vul onderstaande formulier in

 
 
 
 
 
 


Driesprong ~ Praktijk voor Coaching & PsychotherapieOnze levensloop bestaat uit een aaneenschakeling van keuzemomenten.
Telkens opnieuw komen we op een driesprong: de weg die we al hebben afgelegd vol successen en tegenslagen, en dan opnieuw een keuzemoment waarvan je het gevoel hebt dat het de rest van je leven zal bepalen... Niet moeten, maar mogen kiezen! Daar help ik je graag mee verder.

praktijk voor
coaching & psychotherapie

© Copyright. All Rights Reserved.

bel of mail vrijblijvend:


Praktijk voor Coaching & Psychotherapie
Posterijstraat 3

8710 Sint-Eloois-Vijve

Email: info@driesprong.be

Telefoon: 0468 - 35 05 36