Natuurcoach


Natuur- & wandelcoach


Natuur- & Wandelcoaching


Natuurcoaching is een erg mooie manier om te werken met vragen waarop maar geen antwoord lijkt te komen. De natuur wordt hierbij gebruikt als spiegel om heel snel contact te maken met de diepste kern van je persoonlijkheid, om zo te ontdekken wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn en krachtig in het leven te staan.

Bij de start spreken we af wat je met de coaching wil bereiken, waardoor we dus resultaatsgericht aan de slag gaan. Je krijgt het gevoel echt in beweging te komen. Zo wordt, stap voor stap, duidelijk welk levenspad voor jou is weggelegd.


Wat mag je verwachten?


Natuurcoaching kan worden ingezet bij zowel korte als langdurige coachtrajecten. Zit je met een dilemma of mis je daadkracht en durf om een bepaalde stap te zetten? Doordat natuurcoaching erg vlug en krachtig werkt, heb je vaak al voldoende aan enkele sessies.

Ook bij langdurige trajecten (vb loopbaanbegeleiding, burnout, verwerkingsprocessen) is natuurcoaching erg waardevol. Het helpt je niet alleen om tot nieuwe inzichten te komen en je eigen beslissingen te nemen, maar zorgt ook voor de nodige rust in je hoofd en lichaam.


Je kan tijdens een eerste sessie eens 'proeven' wat natuurcoaching voor jou kan betekenen. Daarna ben je vrij om te beslissen of je meer sessies wenst.


Werkwijze?


We spreken af aan mijn praktijk in Sint-Eloois-Vijve.
Vanaf hier kan je met mij meerijden en zo kennismaken met 'Pistache', mijn mobiele kantoortje.  We kunnen ook onmiddellijk aan een natuurgebied afspreken of ik pik je op bij je thuis. Ik ben hier erg flexibel in, zodat we kunnen bekijken wat voor jou best past.

Ik neem je mee naar een rustige natuurplek. Een belangrijk element van natuurcoaching is het tot rust komen om zo ruimte te creëren voor nieuwe inzichten. Hierdoor duren deze sessies langer dan indoor-coachsessies. Reken op ongeveer 1u45.


Bij natuurcoaching wordt op een traag tempo gewandeld, dus we zullen geen grote afstanden afleggen. Voorzie wel makkelijke kledij, aangepast aan het weer en goede schoenen, die afhankelijk van het weer, nat mogen worden.


Driesprong ~ Praktijk voor Coaching & PsychotherapieOnze levensloop bestaat uit een aaneenschakeling van keuzemomenten.
Telkens opnieuw komen we op een driesprong: de weg die we al hebben afgelegd vol successen en tegenslagen, en dan opnieuw een keuzemoment waarvan je het gevoel hebt dat het de rest van je leven zal bepalen... Niet moeten, maar  mogen kiezen! Daar help ik je graag mee verder.


Maud Lesage


Neem Vrijblijvend Contact

Stuur een mailtje of vul onderstaande formulier in

 
 
 
 
 
 

praktijk voor
coaching & psychotherapie

© Copyright. All Rights Reserved.

bel of mail vrijblijvend:


Praktijk voor Coaching & Psychotherapie
Posterijstraat 3

8710 Sint-Eloois-Vijve

Email: info@driesprong.be

Telefoon: 0468 - 35 05 36